startpagina           een huis kopen             over ons            nieuws            contact
AanbodBuitenland.nl Turkije

 Rendement   aanbod woningen

 

Center Parcs Ardennes Verhuurlocatie bij uitstek

 

 
opsommingsteken

Index


Verhuur


meer landen in het ...
opsommingsteken Landen overzicht

 

opsommingsteken

Boeken

opsommingsteken

Nieuws

opsommingsteken

Contact

 

Vielsalm
De Belgische Ardennen vormen een uitzonderlijk mooi bebost landschap dat zich uitstrekt over de provincies Namen, Luxemburg en Luik. Een paradijs voor wandelaars en fietsers: hier vindt u de meest  heuvelachtige  landschappen  van  Wallonië.  Het  hoogste punt  in  België,  het  Signaal  van  Botrange  (694  meter  hoog), bevindt zich temidden van het Ardennen massief!
De  bossen  en  rivieren  van  de  Ardennen  zijn  een  eersteklas toeristische trekpleister, en het groene hart van het land vormt een bevoorrechte plaats voor liefhebbers van natuur, flora en fauna.

In de lente nodigt dit gebied uit tot lange wandeltochten en in de winter is het uitstekend geschikt voor langlaufen of alpineskiën, sleeën  en  tochten  met  de  sneeuwscooter.  Openluchtsporten worden  er  heel  veel  beoefend,  zoals  zwemmen,  wielrennen, klimmen en vissen. En vergeet het mythische autocircuit Spa Francorchamps niet, bijgenaamd door de coureurs “De Glijbaan van de Ardennen”.


Vielsalm Woonkamer
Bereikbaarheid
Vielsalm is via een uitgebreid wegennetwerk goed te bereiken. Deze natuurlijke schoonheid van de Ardennen is gelegen op 35 km van Spa, 70 km van Luik, 95 km van Luxemburg en Maastricht, 165 km van Brussel en Keulen en 225 km van Reims.

De Cottages
De 350 cottages van Center Parcs Ardennen beschikken allemaal over een volledig ingerichte keuken, een woon- eetkamer met open haard en terras. Modern ingericht met nieuwe badkamers, keuken, flatscreen-tv’s, banken, beddengoed, en bovendien de allernieuwste elektrische huishoudapparatuur. De decoratie en verlichting zijn ook helemaal vernieuwd. Laat u verrassen door de nieuwe uitstraling van deze cottages.
De cottages zijn ingedeeld in drie categorieën: Comfort, Premium en  VIP.  Elk type onderscheidt zich met een eigen sfeervolle decoratiestijl.

De Comfort Cottages
Functioneel en gezellig, ze zijn voorzien van een woonkamer met open haard, een open keuken, en beschikken over de volgende voorzieningen:
—    Een  volledig  ingerichte  keuken  met  vaatwasser,  magnetron, koffiezetapparaat etc…
—    Open haard
—    Een flatscreen-tv
—    Terras met tuinmeubilair
—    Lakens, dekbedden en kussens
—    Een doucheruimte of een badkamer met een bad/douche

De Premium-Cottages
Gezellig en ruim, ze bieden als aanvulling op de Comfort-categorie:
—    Een inloopdouche
—    Een föhn
—    Een extra televisie in de slaapkamer

De Vip-Cottages
Elegant en chic, de VIP-cottages bieden een gezellige keuken met kookeiland die overgaat in een woonkamer met hoekbank en open haard. Naast de voorzieningen die de Premium-cottages bieden, beschikken de VIP-cottages over een sauna, een cd/dvd-speler en aangesloten apparatuur.


Woonkamer
Verkoopinformatie
Gegarandeerd rendement voor 15 jaar!
Center Parcs Ardennes wordt volledig geëxploiteerd door de Groep Pierre & Vacances – Center Parcs. Verhuur van uw Cottage is op Center Parcs Park Ardennes verplicht. Als eigenaar van een Cottage sluit u een huurovereenkomst af voor een periode van 15 jaar met aanvullend 3 keer 5 optiejaren.
De Groep Pierre & Vacances-Center Parcs garandeert u gedurende deze periode van 15 jaar de jaarlijkse netto huurinkomsten.
    
Vielsalm Keuken
Kosten
De inkomsten uit verhuur zoals beschreven zijn netto en vrij van gangbare operationele kosten. Kosten voor beheer en onderhoud, parkkosten, kosten voor de verhuur, gas water en licht, verzekering alsmede schadeherstel, zijn voor rekening van De Groep Pierre & Vacances-Center Parcs.
De Groep Pierre & Vacances-Center Parcs zorgt ervoor dat uw woning ook met de tijd meegaat. Na 10 jaar zal er een refurbishment plaats vinden. Denk hierbij aan schilderwerkzaamheden, nieuw meubilair en inventaris, nieuwe kranen in keuken en badkamer, nieuwe apparaten in keuken etc…
Deze kosten zijn eveneens voor rekening van de Groep Pierre & Vacances-Center Parcs!

Vielsalm Slaapkamer

badkamer


Financiering
Wenst u graag een stukje te financieren? Dat kan!
De Groep Pierre & Vacances-Center Parcs zal u hierin begeleiden. Via de Belgische KBC Bank kan tot 60% gefinancierd worden.
Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we dit samen met u doornemen en bespreken.
Koopsommen
Comfort: vanaf € 102.500
Premium: vanaf € 130.000
VIP: vanaf € 134.000

Verhuur opbrengst en rendement uit waardestijging.

De waardeontwikkeling beoordelen is speculatie.

Het verhuurrendement ligt tussen de 5,3% en 7%

Vielsalm Sauna

Vielsalm buiten


Informatiedagen Amersfoort  2015

Investeren en een gegarandeerd rendement ontvangen op de lange termijn? Ja, dat kan!
Hiervoor bent u van harte welkom voor een afspraak bij ons kantoor op de Nijverheidsweg-Noord 60-50 te Amersfoort.Neem hiervoor vrijblijvend contact op via het formulier

 

Bel of mail ons team in Nederland of de Ardennen voor een vrijblijvende offerte, informatiepakket en afspraak ter plaatse.
Ardennen


vrijstelling

vrijstelling

Brochure pakket

Vraag per email / telefoon de brochuremap aan met alle informatie over kopen en wonen in de Ardennen en evt andere landen en gebieden.


In heel Belgie en met nadruk in en omgeving van de Belgische Ardennen bieden we u rendementprojecten.

Alle locaties zijn gecontroleerd op kwaliteit, zekerheid en locatie.

Kantoor Nederland

 

Aanbodbuitenland.nl

Nijverheidsweg-Noord 60-50
3812 PM Amersfoort
(0031) 033 4654637

(0031) 06 28843396 contactformulier

 

Voor aanvullende brochures, reis en projectinformatie kunt u aanbodbuitenland.nl te allen tijde bereiken per telefoon of email. De catalogus wordt u vrijblijvend en gratis toegezonden
Zekerheid en lange termijn verhuurgarantie wordt geboden door de autoriteit op dit gebied, betreft Pierre & Vacances, Center Parcs Europe en haar gelieerde merken.

Aanbodbuitenland.nl

Nijverheidsweg-Noord 60-50
3812 PM Amersfoort
(0031) 033 4654637

               (0031) 06 28843396

           contactformulier

 

 

vrijstelling
 Copyright (c) 1995-2009 Aanbodbuitenland.nl All rights reserved. Ontwerp Bedrijfspunt Disclaimer