Aan het water de skipiste of de golfbaan

Wat is uw voorkeur? Wonen aan het water de Golfbaan of Skipiste?

Binnen het aanbod in diverse landen hebben we zowel te huur als te koop huizen en villa’s voor u. Sleutelklaar gereed voor een kennismaking/ proefperiode huren. Graag horen we uw voorkeur.

Deze 3 thema’s staan centraal bij ons aanbod. Heeft u inmiddels het formulier op deze website ingevuld dan nemen we binnen 1 werkdag contact op voor een kennismaking.

Graag horen we wat u zoekt en laten we zien wat wij doen. Een deel van ons aanbod vindt u online terug. Wat wij doen? Aankoop, verkoop, verhuur beheer en bouw-ontwikkeling op toplocaties in Nederland en in het buitenland. Heeft u al eerder contact opgenomen dan houden we u op de hoogte via onze nieuwsbrief en het wisselende aanbod nieuwbouw en bestaande bouw. Graag maken we een afspraak ter plaatse voor een bezichtiging.

Ons aanbod betreft: Moderne stijl of klassieke stijl appartementen huizen en villa’s op toplocaties.
Uw voorkeur en woning wens staat bij ons voorop, obv uw voorkeur informeren we u over bestaande bouw, nieuwbouw, grondstukken en te renoveren aanbod. Wat is uw voorkeur? Belt u ons vrijblijvend of we lezen het graag terug via het formulier dat u aantreft op onze site.

Via deze url of in de rechterbovenhoek van deze pagina vindt u onder Aanbod een recent overzicht.

Nieuwbouw, bestaande bouw en renovatie projecten geschikt voor permanent verblijf, als deel-exploitatie en geschikt voor verhuur. De nieuwe trend is om te investeren in verouderde huizen op toplocaties. Na aankoop wordt er verbouwd of nieuw gebouwd. Deze lijst van top-locaties sturen we u graag toe op verzoek.

Wonen aan het water, de golfbaan of skipiste sinds 2001.

Spanje en Oostenrijk, zijn de meest populaire landen voor aankoop, verhuur en waarde ontwikkeling.
Kansen in Europa Portugal – Caraibische eilanden – Malta – Frankrijk – Zwitserland – – Duitsland

Buiten Europa verwijzen we u graag naar de beste mogelijkheden in de: Verenigde Staten – Turkije – Thailand- Kaap Verdie – Canada

Onze afdeling projectontwikkeling is internationaal actief sinds 2001.
Het team van AanbodBuitenland zoekt grondstukken en onroerend goed met potentie. Nieuwe landen en regio’s waar het rendement uit waardestijging en verhuur goed is.
Masterplanning, ontwikkeling en exploitatie obv 3 hoofd themas.

Wenst u de prijslijst van deze maand te ontvangen? Minimaal 2 keer per jaar hebben we ook een brochure. In de zomer en de winter verschijnt er een nieuwe versie van deze brochure. De pandenlijst wijzigt dagelijks, deze verstrekken we uiteraard ook graag op verzoek.
Heeft u de nieuwste catalogus ontvangen en wenst u aanvullende informatie te ontvangen?
We kunnen eenvoudig een afspraak plannen in Amersfoort, elders in Nederland of op een van de bouwplaatsen.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.