Spanje

Graag nodigen we u uit voor een bezoek aan de Spaanse Costa’s.

Costa Blanca, Noord en Zuid, via de luchthaven van Alicante of Valencia.

Costa del Sol, via de luchthaven van Malaga.

Te koop, te huur en enkele grondstukken voor nieuwe projecten. Bel of mail ons voor het actuele aanbod, een pandenlijst en grondstukken lijst.

Veel appartementen, huizen en villa’s vindt u terug op deze website en in de brochure. Het courante aanbod wisselt zeer snel van de oude naar de nieuwe eigenaar, dit aanbod ziet u niet terug op deze site. Dit aanbod vindt u terug in onze pandenlijst. Deze verstrekken we op verzoek, gratis en vrijblijvend. Ook hebben we een categorie ‘discrete verkoop’ deze woningen laten we u graag zien op het juiste moment zodra u ter plaatse bent om te oriënteren wat er te koop is.

Een klein deel van het aanbod vindt u terug op deze website, dit betreft het aantal huizen en aanbiedingen. De catalogus geeft een goede indruk. Deze kunt u met de pandenlijst vrijblijvend aanvragen per email via het formulier op deze site en wordt gratis toegezonden.

Op dit moment is er een zeer grote vraag naar aanbod in Oostenrijk, Spanje en de NL-Caraibische overzeese gebieden.

Oriëntatie ter plaatse: Door de drukte en grote vraag willen we iedereen zo goed mogelijk informeren.
Dit doen we bij voorkeur als start per mail, daarna plannen we een belafspraak en daarna informeren we u over de procedures ter plaatse.
Heeft u al een reis geboekt voor bezichtiging van het aanbod ter plaatse?
We horen graag de datum en zullen gepast nieuwbouw en bestaand aanbod toevoegen aan uw shortlist om ter plaatse te bezoeken.

Mail ons team in Nederland of ter plaatse via het formulier op deze site en of via het formulier op onze site.

Wilt u uw woning, appartement of project verkopen?
Heeft u zelf een woning, project of een hulpvraag voor verkoopondersteuning? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking en verkenning van de mogelijkheden.

Makelaars/professioneel netwerk:
Bent u makelaar, projectontwikkelaar of Onroerend goed specialist? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en oriënterend gesprek. We zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons netwerk, kijken uit naar nieuwe relaties, opdrachtgevers en prospect klanten.

Bent u eigenaar van een project, woning, appartement of villa? We nemen uw portfolio graag en vrijblijvend op in het portfolio op de website.


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

  Bel of mail ons via het bijgevoegde formulier. Aanbod in Spanje, Verenigde Staten, Oostenrijk, Turkije, Caraibische eilanden, Kaap-Verdie, Frankrijk, Portugal e.a. landen. -grondstukken -nieuwbouw en sleutelklaar = direct wonen -investeringspanden -commercieel vastgoed/ verhuurde panden -renovatie /herinvesteringsobjecten. Aanbod huizen te koop, de brochure:

  De nieuwe Oostenrijk, Spanje e.a. locatie brochures liggen klaar voor verzending.

  Bochures beschikbaar

  Onze afdeling projectontwikkeling is internationaal actief sinds 2001.
  Het team van AanbodBuitenland zoekt grondstukken en onroerend goed met potentie. Nieuwe landen en regio’s waar het rendement uit waardestijging en verhuur goed is.
  Masterplanning, ontwikkeling en exploitatie obv 3 hoofd themas.

  Wenst u de prijslijst van deze maand te ontvangen?
  Heeft u de nieuwste catalogus ontvangen en wenst u aanvullende informatie te ontvangen?
  We kunnen eenvoudig een afspraak plannen in Amersfoort, elders in Nederland of op een van de bouwplaatsen.


   Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.