Florida Miami beach

Miami Beach Florida Penthouse met 5 Slaapkamers en 5 badkamers en-suite.

Brochure, prijslijst, plattegronden, aanvullende fotos, informatie map per mail of per post? We kijken uit naar je reactie per mail of schroom niet om ons te bellen. Ben je binnenkort ter plaatse dan plannen we graag tijd voor uw vertrek in of we plannen een bezichtiging ter plaatse in. We kijken uit naar je reactie.

Miami Beach Florida Penthouse met 5 Slaapkamers en 5 badkamers en-suite.

Op een toplocatie aan het strand. Een nieuwbouw ontwikkeling, recent opgeleverd aan het iconische Miami Beach. Ben je in de gelegenheid om te komen kijken? Graag plannen we een bezichtiging of afspraak op locatie in.

Miami Beach Florida Penthouse met 5 Slaapkamers en 5 badkamers en-suite.

Heeft u de nieuwste brochures al ontvangen?
We sturen u graag de update per mail of we kunnen een bezichtiging ter plaatse inplannen.
Wenst u een belafspraak, een afspraak in Nederland, Belgie of ter plaatse in de VS in te plannen?

Appartementen, huizen en villa’s op toplocaties. Te koop/ Te huur. Meer informatie over deze woning en over de beschikbaarheid. Bel of mail ons vrijblijvend en neem contact op via het bijgevoegde formulier voor een brochure.

Heeft u de meest recente brochure en prijslijst al ontvangen? Hiervoor hebben we een winterversie en een zomerversie beschikbaar. De brochure wijzigt 4 keer per jaar, de panden en grondstukkenlijst wekelijks. Wij kijken uit naar uw reactie via het formulier en plannen daarna een (bel)afspraak in of een afspraak voor bezichtiging ter plaatse.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.