Kitzbuhel

  • Een villa met meerdere slaapkamers en alle denkbare luxe en voorzieningen.
  • Appartement met 2 of 3 slaapkamers op hetzelfde terrein.

Badkamers en suite, een fitness ruimte, sauna en jacuzzi op een toplocatie.

Te koop als geheel of te koop als gesplitst deel.

De skiliften zijn niet ver weg, 188 km skigebied. Er zijn 12 Gondelliften, 27 Stoeltjesliften en 10 Anker/- Sleepliften

Als een parelsnoer van dorpjes liggen Kirchberg en Kitzbühel samen met hun buren om dit grote skigebied in de Kitzbüheler Alpen. Dankzij de grashellingen (tot bovenaan) is een kleine laag sneeuw voldoende om goed te skiën of snowboarden. Begrippen in dit gebied zijn de beroemde Hahnenkamm (de ‘Streif’) en het paradijs voor snowboarders, de Kitzbüheler Horn. Een ultramodern besneeuwingssysteem garandeert ‘skizekerheid’ van december tot april. Elk dorp biedt gratis gebruik van oefenliften in het dal.

De appartement prijzen starten in deze regio voor €250.000 verder hebben we enkele investeringsobjecten in het aanbod, dit betreft mogelijkheden voor appartement en of familiehuis/nebenhaus investeringsaanbod. Geschikt voor verhuur exploitatie, voor eigen bewoning en of combinaties.

Brochure

Brochure, plattegrond en plan verkrijgbaar per mail en of per post.

Het skigebied Kitzbühel / Kirchberg ligt tussen Kitzbüheler Horn en Hahnenkamm op een hoogte tussen 800 en 2000 meter. Van de legendarische ‘Streif’ tot het ideale beginnersgebied, het skigebied Kitzbühel biedt 188 km perfect geprepareerde pistes en 41 km skiroutes. Naast de afwisselende pistes zijn er direct aan de piste talloze gezellige” skihutten. Skigebied met klasse en topkwaliteiten uit talrijke ski-portals

Bel of mail ons team in Nederland of Oostenrijk voor een vrijblijvende offerte, informatiepakket en afspraak in Nederland of Oostenrijk.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.