Mallorca villa Serra de Tramuntana

Een uitgestrekt landgoed voor buitengewoon buitenleven, hoogwaardige service en duurzaamheid.

Dit betreft werkelijk een unieke luxe villa aan de voet van het Serra de Tramuntana-gebergte. Een 14e-eeuws landhuis een finca op 40 hectare is zorgvuldig gerestaureerd en gerenoveerd om een luxe thuis ver van huis te creëren met service van wereldklasse.

Een groot verwarmd zwembad wordt geflankeerd door ligstoelen en parasols en biedt ruimte om te genieten van een cocktail van de bar aan het zwembad terwijl u geniet van de prachtige omgeving. Naast het zwembad is een verzorgd gazon met grote, met een baldakijn gedrapeerde ligbedden voor wie op zoek is naar rust van de zon en een vuurplaats voor koelere avonden.

De villa richt zich op duurzaamheid met de biologische moestuinen, fruitboomgaarden en olijfplantages van het landgoed die de keuken leveren, elektriciteit opgewekt door het eigen zonnepark en regen- en afvalwater dat wordt gerecycled voor irrigatie. Bovendien zijn de meeste meubels en stoffering van de accommodatie gemaakt van natuurlijke materialen. Binnen vult een eclectische mix van meubels en kunstwerken verzameld uit jarenlange wereldreizen de kamers. Een gezellige lounge biedt ruimte voor ontspanning, terwijl een omgebouwde olijfperskamer een elegante eetkamer biedt met hoge plafonds en opvallend meubilair voor een unieke sfeer.

Er is ook een bioscoopzaal voor filmavonden, een speelkamer voor jongere kinderen en een studeerkamer om rustig te lezen. Bovendien is de villa perfect voor zakelijke retraites met zijn conferentieruimte met een projectiescherm en voldoende stille vergaderruimtes.

De privékok bereidt alle maaltijden in de moderne, open keuken, en er is een zelfbedieningsbar waar gasten op hun gemak toegang toe hebben. Gasten kunnen ook echte ontspanning ervaren in de spa met sauna, hamam en massage- en behandelkamer. Over de twee verdiepingen zijn tien goed ingerichte slaapkamers.

In iedere slaapkamer is er een kingsize bed – met ensuite een badkamer en ruime doucheruimte. Met zijn uitgestrekte terrein, ruime interieurs en hoogwaardige faciliteiten is deze villa de perfecte locatie voor een luxe vakantie met dierbaren of een gedenkwaardig zakelijk toevluchtsoord.

Heeft u de meest recente brochure en prijslijst al ontvangen? Hiervoor hebben we een winterversie en een zomerversie beschikbaar. De brochure wijzigt 4 keer per jaar, de panden en grondstukkenlijst wekelijks. Wij kijken uit naar uw reactie via het formulier en plannen daarna een (bel)afspraak in of een afspraak voor bezichtiging ter plaatse.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *