Ibiza Formentera

Villa Ballearen- Ibiza met 4 Slaapkamers, badkamers en ruimte voor 8 gasten

De perfecte mix tussen luxe, comfort en een geweldige locatie met prachtig uitzicht is deze villa gebouwd op een toplocatie. Een prachtige villa met vier slaapkamers in Formentera. Het heeft een eenvoudig maar uniek en verfijnd ontwerp, waarin enkele van de traditionele kenmerken die kenmerkend zijn voor de architectuur van het eiland behouden zijn gebleven.

Deze villa onderscheidt zich van andere woningen, door de vierkante vormen in contrast met de natuurstenen muren en lichte kleurstellingen. De afgelegen ligging garandeert de ultieme privacy en intimiteit voor de meest veeleisende gasten en het hoogste comfort is gegarandeerd. Er zijn verschillende buitenruimtes voor ontspanning en gezelligheid, allemaal met een fantastisch uitzicht. Elk detail is zorgvuldig uitgekozen, zodat gasten kunnen genieten van hun familievakantie met het gevoel thuis te zijn. Een van de favoriete ruimtes van het pand onder de gasten is het woongedeelte, dat aan beide zijden wordt geopend om het uitzicht en de ligging van de villa optimaal te benutten.

De kleuren van de meubels en decoraties zorgen voor een warme en aangename sfeer. Door de hele villa heen is een mix tussen traditionele kunstwerken en moderne voorzieningen, een combinatie van klassieke stijl met moderne efficiƫntie. Aan de woonkamer grenst een volledig uitgeruste keuken met een grote houten tafel die plaats biedt aan maximaal 12 gasten. Alle slaapkamers zijn ruim bemeten met grote ramen die de heerlijke mediterrane bries binnenlaten. Elke kamer heeft ook een eigen terras en sommige hebben een buitendouche. Alle kamers zijn zeer modern afgewerkt en de kleurkeuze geeft een zeer gastvrije sfeer.

Villa met prive zwembad met 4 slaapkamers geschikt voor 8 personen. Er is ook een mogelijkheid om kleinere eenpersoonsbedden voor de kleintjes bij te plaatsen in de slaapkamers. Villa Formentera is de perfecte keuze voor gezinnen en kleine groepen die in stijl willen ontspannen op het prachtige eiland Formentera.

Meer informatie over deze woning en over de beschikbaarheid. Bel of mail ons vrijblijvend en neem contact op via het bijgevoegde formulier voor een brochure.

Heeft u de meest recente brochure en prijslijst al ontvangen? Hiervoor hebben we een winterversie en een zomerversie beschikbaar. De brochure wijzigt 4 keer per jaar, de panden en grondstukkenlijst wekelijks. Wij kijken uit naar uw reactie via het formulier en plannen daarna een (bel)afspraak in of een afspraak voor bezichtiging ter plaatse.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.