Sint Eustatius

Graag laten we u enkele voorbeeld appartementen, huizen en villa’s zien waar u een korte tijd of juist voor een langere periode kunt verblijven. Sint Eustatius heeft veel te bieden, historie, leuke activiteiten voor het hele gezin goede restaurants, horeca en ongerepte natuur. Een tropische bestemming en een eiland met een interessante geschiedenis en sinds 2010 is het een bijzondere Nederlandse gemeente.

Door luxe, avontuur, ontspanning en plezier te combineren, biedt Sint Eustatius een authentieke eilandervaring. Sint Eustatius of Statia zoals de bewoners hun eiland graag noemen is de verborgen parel van het Caribisch gebied. Waar de Quill-vulkaan de Atlantische Oceaan ontmoet, ligt het Golden Rock Dive & Nature Resort. Kies uit de modern ingerichte kamers, suites, villa’s en lodges, allemaal afgewerkt met hoogwaardige afwerkingen en voorzien van ruime balkons en tuinen met een kleurrijk uitzicht op de tuinen, het zwembad en de oceaan.

Wilt u duiken, hiken, sporten en een actieve vakantie afwisselen met rust en ontspanning dan is dit het ideale Caraibische eiland voor u. Kom kijken, genieten en laat u overtuigen door dit geweldige eiland en haar bewoners.

Via onze site kunt u zich vrijblijvend informeren en abonneren op onze nieuwsbrief. Bel of mail ons voor een overzicht van het aanbod op toplocaties. Voor het te koop aanbod geldt ook dat we u in de gelegenheid stellen om te komen proef wonen of dat u het aanbod kunt huren voor een korte of lange termijn. Naast het aanbod op deze site hebben we ook een lijst met grondstukken, renovatie projecten en recent gebouwde ontwikkelingen. Tevens hebben we een lijst met discreet te koop. Dit aanbod sturen we u graag toe per mail en of per post.

Heeft u de meest recente brochure en prijslijst al ontvangen? Hiervoor hebben we een winterversie en een zomerversie beschikbaar. De brochure wijzigt 4 keer per jaar, de panden en grondstukkenlijst wekelijks. Wij kijken uit naar uw reactie via het formulier en plannen daarna een (bel)afspraak in of een afspraak voor bezichtiging ter plaatse.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.