Ibiza Formentera

Villa Formentera Milu, Ibiza Formentera Balearen- toplocatie. Ruimte voor 12 personen met alle denkbare luxe. Indeling, 6 slaapkamers + badkamers met ruimte voor 12 gasten
Charmante villa omgeven door het platteland, ideaal voor volledige ontspanning

Ondergedompeld in de natuur in de omgeving van Can Parra, is Villa Milu een oase van rust en ontspanning met maximale privacy en comfort.

Het zwembad biedt een fantastisch uitzicht op het landschap en is omgeven door pooldecks en een chill-outzone.

Het ontwerp van het huis combineert perfect antiek meubilair met moderne voorzieningen om een zeer mooie sfeer te creëren waar gasten kunnen ontspannen. Er zijn tal van ontspanningsruimtes zowel binnen als buiten. De ruime woonkamer biedt uitzicht op de twee terrassen, een met een eethoek en de andere gewijd aan ontspanning. Dit is een van de hoogtepunten van het huis. Grenzend aan de woonkamer is de goed uitgeruste keuken met nog meer ruimte om buiten te dineren.

Villa Miluna biedt plaats aan maximaal 12 gasten in de zes goed ingerichte slaapkamers, waarvan er twee een extra nachtzone hebben.

Gasten kunnen het fantastische uitzicht op zee bewonderen vanaf het bovenste terras of door drie minuten door de tuin te lopen waar ze de kliffen kunnen bereiken.

Slaapkamer 1: badkamer en-suite (douche); mooie zithoek met tv, open haard en eigen terras
Slaapkamer 2: badkamer en-suite (douche); een extra eenpersoonsbed; toegang tot eigen terras en tuin
Slaapkamer 3: badkamer en-suite (ligbad); toegang tot privéterras en zwembad en uitzicht op de tuin
Slaapkamer 4: badkamer en-suite (douche); comfortabele bank; toegang tot een eigen terras
Slaapkamer 5: (2 x eenpersoons) badkamer en-suite (douche); eigen ingang; prachtig uitzicht op het platteland
Gastenkamer onafhankelijk van het hoofdgebouw met eigen toegang
Slaapkamer 6: badkamer en-suite (douche); airconditioning; toegang tot een eigen terras.

Via onze site kunt u zich vrijblijvend informeren en abonneren op onze nieuwsbrief. Bel of mail ons voor een overzicht van het aanbod op toplocaties. Voor het te koop aanbod geldt ook dat we u in de gelegenheid stellen om te komen proef wonen of dat u het aanbod kunt huren voor een korte of lange termijn. Naast het aanbod op deze site hebben we ook een lijst met grondstukken, renovatie projecten en recent gebouwde ontwikkelingen. Tevens hebben we een lijst met discreet te koop. Dit aanbod sturen we u graag toe per mail en of per post.

Heeft u de meest recente brochure en prijslijst al ontvangen? Hiervoor hebben we een winterversie en een zomerversie beschikbaar. De brochure wijzigt 4 keer per jaar, de panden en grondstukkenlijst wekelijks. Wij kijken uit naar uw reactie via het formulier en plannen daarna een (bel)afspraak in of een afspraak voor bezichtiging ter plaatse.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.